Segueix-nos
Reserves: 972 96 03 92
Celebracions i grups
Galeria de fotografies
Contacte
Celebracions i grups
Galeria de fotografies
Contacte
Celebracions i grups
Galeria de fotografies
Contacte
Top
Anxoves del cantàbric
Cloïsses Espinaler fina at. 7/10
Escopinyes Dani nat. 30/40
Escopinyes Espinaler nat. 40/50
Olives farcides
Olives
Navalles Dani nat. RR-125
Musclos Espinaler en escabetx 10/12
Amanida de pollastre en escabetx
Assortit de formatges
Bacallà amb romesco
Calamars a la andalusa
Coca de pa amb pernil ibèric de gla
Crema de carbassa amb vieira i ous de truita
Crema de ceps amb canaló rostit
Croquetes
Escalivada amb anxoves
Llescat de bou amb parmesà i oli de tòfona
Llescat de peus de porc amb mostassa antiga
Torrada amb escalivada i anxoves
Secret de porc a la planxa
Pop planxa
Plat d’ibèrics 100gr
Pernil ibèric de gla
Patates braves
Patates amb allioli
Nachos amb guacamole i cheddar
Melós de vedella
Llom de gla
Brownie
Coulant
Escuma de crema catalana
Tarta Tatin
Mil fulls de mató
Gelat de vainilla, xocolata, torró o maduixa