Segueix-nos
Reserves: 972 96 03 92
Celebracions i grups
Galeria de fotografies
Contacte
Celebracions i grups
Galeria de fotografies
Contacte
Celebracions i grups
Galeria de fotografies
Contacte
Top
Per emportar – vespres (AAAAAAAAAA)
Bacallà confitat amb all, poma caramel·litzada al rom i salsa de fruits secs – 6 eur
Caneló de paper d’arròs amb tomàquet, alvocat i mató – 6.5 eur
Hummus de cigrons amb sardina fumada, picada d’all i julivert i bacó casolà – 6.5 eur
Nachos amb guacamole i cheddar – 6.5 eur
Pop de muntanya (orella de porc) – 5 eur
Salmó fumat amb fruita, enciam, bacó i espàrrecs amb salsa tàrtara – 6.5 eur
Arròs amb verduretes, ou a baixa temperatura i salsa de soja i mel – 8€
Arròs Basmati i salsa cremosa de curry amb pollastre i xampinyons – 8€
Fideus soba amb gambes, verduretes, sèsam i gingebre – 9€
Fideus soba amb vedella, sèsam torrat, wakame i salsa Teriyaki – 8.5€
Tagliatelle amb salsa cremosa de ceps, bacó fumat casolà i parmesà – 8.5€
Tagliatelle amb tonyina fresca i salsa de la Sardenya amb anxoves (picant) – 9€
Ànec rostit amb foie, bacó fumat cassola i salsa estofada de fruits del bosc – 12 eur
Filet de porc del amb reducció de Ratafia del Ripollès – 10 eur
Melós de vedella amb la seva salsa, bolets – 11 eur
Salmó amb amanida i salsa cremosa de citronella – 10 eur
Tinga de pollastre (pit de pollastre desmigat amb salsa de tomàquet i xili picant) – 9 eur