Segueix-nos

Reserves:    972 96 03 92

Top

Galeria de fotografies



Amanida de tonyina, taronja i maduixes amb vinagreta cítrica



Amanida de pasta amb guacamole, tomàquet sec, tonyina i ou



Burrata amb pesto rosso



Tàrtar de tonyina amb mango



Esqueixada de bacallà amb melmelada de tomàquet i olivada casolana



Carpaccio de vedella amb maduices glacejades i foie



Raviolis de bolets i carn amb salsa cremosa de ceps i bacó fumat



Caneló de pop sobre un llit de patata panadera amb beixamel de pebre vermell



Àrros amb curry



Mongetes amb llangonisseta i pernil ibèric



Vieires amb crema de carbassa, rossinyols i espàrrecs



Patates farcides de brandada de bacallà amb crema de carbassa



Entrecot de vedella de 450 grams amb guarnició



Melós de vedella sobre un llit de patata panadera



Pollastre Tory Teriyaky amb wonton i pebrots



Costelles de porc amb salsa barbacoa casolana



Cuixa d'ànec rostida al forn amb peres al vi



Llaminera de porc amb patata panadera, reducció de ratafia i bolets



Bacallà a la llauna



Calamars farcits amb parmentier de la seva tinta



Vieires al Pedro Ximenes amb wonton i trompetes de la mort



Sorbet de llimona amb salsa de mojito



Panna Cotta amb fruits del bosc i coulis de gerds



Flam de cafè amb nata