Segueix-nos

Reserves:    972 96 03 92   /   678 13 86 60

Top

Menú – Cap de Setmana

menú

Amanida de formatge cremós de cabra amb fruits secs i reducció de gerds

Arròs melós de secret ibèric

Amanida de mozzarella al pesto rosso i tomàquet cor de bou

Caneló de rostit casolà amb beixamel de ceps

Esqueixada de bacallà amb melmelada de tomàquet i olivada casolana

Fiochhi de formatge i pera amb salsa cremosa de parmesà i nous

Meló amb pernil ibèric

Mongetes amb botifarra negre, cansalada ibèrica i ou a baixa temperatura

Trinxat de la Cerdanya amb cansalada confitada

—–

Cuixa d’ànec rostida al forn amb peres al vi 

Entrecot amb guarnició (Suplement)

Galtes de porc rostida al forn amb reducció de ratafia

Peix del dia – Filet d’orada

Melós de vedella amb la seva salsa

Terrina de xai al moscatell i romaní amb la seva salsa

Secret de porc amb salsa de pebre verd

Sípia a la planxa amb picada d’all i julivert

Xurasco a la planxa amb salsa chimichurri

—–

Brownie amb gelat

Escuma de maracuyá

Gelat de coco o de menta i xocolata

Gelat de maduixa amb nata, fruits del bosc i salsa de gerds

Gotet de crema anglesa amb brioix i galetes

Flam de dolç de llet amb nata

Tiramisú

Menú de cap de setmana - 18.00 eur

inclou: pa, aigua, vi, refresc o cervesa de barril

Per emportar: 16.00 eur