Amanida de formatge cremós de cabra amb fruits secs i reducció de gerds
Arròs melós de secret ibèric
Amanida de mozzarella al pesto rosso i tomàquet cor de bou
Caneló de rostit casolà amb beixamel de ceps
Esqueixada de bacallà amb melmelada de tomàquet i olivada casolana
Fiochhi de formatge i pera amb salsa cremosa de parmesà i nous
Meló amb pernil ibèric
Mongetes amb botifarra negre, cansalada ibèrica i ou a baixa temperatura
Trinxat de la Cerdanya amb cansalada confitada
—–
Cuixa d’ànec rostida al forn amb peres al vi
Entrecot amb guarnició (Suplement)
Galtes de porc rostida al forn amb reducció de ratafia
Peix del dia – Filet d’orada
Melós de vedella amb la seva salsa
Terrina de xai al moscatell i romaní amb la seva salsa
Secret de porc amb salsa de pebre verd
Sípia a la planxa amb picada d’all i julivert
Xurasco a la planxa amb salsa chimichurri
—–
Brownie amb gelat
Escuma de maracuyá
Gelat de coco o de menta i xocolata
Gelat de maduixa amb nata, fruits del bosc i salsa de gerds
Gotet de crema anglesa amb brioix i galetes
Flam de dolç de llet amb nata
Tiramisú